Vicdan Karadağ

MERKÜR OĞLAK BURCUNDA 01 ARALIK 2023

MERKÜR OĞLAK BURCUNDA 01 ARALIK 2023

MERKÜR OĞLAK BURCUNDA 01 ARALIK 2023

MERKÜR EN BAŞTA ZİHNİN Nasıl ne şekil düşündüğümüz ve iletişim kurduğumuzun bir nevi karar mekanizmasıdır. Zeka , Öğrenme yeteneklerimizi  Her türlü yazılı sözlü iletişimin iletişim ağlarının sosyal medya internet mecralarının iletişim ve ulaşım teknolojilerini en başta temsil eder. (kısa özet)

Bu transit geçişte Merkür Oğlak Burcunun doğasına bürünecek. Bu manada en belirgin özellikleri ile oğlak burcunu tanıyalım ; Ciddi , Kararlı , İş Odaklı , Sorumluluk Sahibi Disiplinli düzen sahibi net görmek isteyen yöneticisi satürnden sebep karamsar düşünebilen bir burç. 

Aklımızda gündemimizde iş güç olacak , aklımızda sorumluluklarımız var . Belki iş koşullarımız değişecek. Eğitim hayatımızda bir takım değişiklikler düzenlemeler vs vs.. Merkür oğlak burcunda iken daha ciddi daha kararlı ve rasyonel bir tarzda düşünüyoruz.  İş kurma , planlama yeni kariyer hedefleri yani iş sözleşmeleri imzalar olabilir. Amann dikkat !.. aynı zamanda oğlak burcunda Retro harekete başlayacak . 13 ARALIK 2023  – 02 OCAK 2024  TARİHİNDE RETRO OLACAK .  Retro zamanları her zaman kötü değildir . Geriye  dönük aksayan unutulan tekrar üstünden geçilmesi revize edilmesi gereken konu ve durumlar için uygun zamanlardır. Amaaa siz özellikle yeni niyet edilmiş yada yeni başlanacak her şey için yeni sözleşmeler anlaşmalar imzalar için Paragraf içlerini dikkatli okuyun her şeyin üstünden iki kere geçin öyle imza atın benden söylemesi (sonuçta hayatı durduramayız Retro var aman yapmayın etmeyin diye bir söylem algı çok yanlış.) Örneğin , ite kaka kör topal yürüyen ilişkilerde o duygusal yoğunluk mantıklı düşünememe hali ortadan kalkar bu transit dönemi boyunca daha sağlıklı mantıklı karar alabiliriz hem kendimiz hem karşımızdaki kişi için. Belki Oğlak Burcundan sebep Sevdiğimizle aramıza iletişim anlamında soğukluk mesafe girebilir yada öyle hissedebiliriz. Korkmayın dönemsel bir şey.  Ve bu dönem Devlet Daireleri Kurumları ile ilgili işleriniz var ise bu dönem daha rahat kolay ilerler . İş arayan ve bekleyenler için yeni iş ve sorumluluklar alabilir başlayabilirler. Merkür aynı zamanda taşınmak ile ilgilidir İş ve Eğitim Hayatından kaynaklı Değişiklik Taşınma söz konusu olabilir. Bu süreçler netleşebilir.

Merkür’ün bu oğlak burcundaki geçişinden En Çokkk Öncü Burçlar Etki Alacak !.. Oğlak burçları , yengeç burçları , terazi burçları ve Koç burçları .  

BUNLAR GENEL YORUMLARDIR … Doğum haritanızda oğlak burcu hangi evinizde ise O EV KONULARI İLE İLGİLİ Aksiyon alırsınız aldığınız açılara bağlı olarak olumla yada olumsuz …..

 

Güzel Bir Merkür Geçişi Diliyorum Sizlere

Sevgi ve Sağlıkla Işığınız Bol Olsun ,

 

Whatsapp Destek